Podjetje Valher skozi zgodovino in čas

Kotli pod blagovno znamko VALHER se proizvajajo že od davnega leta 1971. S skromnimi pričetki je peči pričel izdelovati oče sedanjega lastnika. V prvih letih proizvodnje je le-ta potekala na vsega 100 m2, izdelovali pa so okoli sto enot letno. V devetdesetih letih je družinsko tradicijo izdelovanja kotlov za ogrevanje nadaljeval Tomaž. Z lastnim razvojnim kadrom in svojim inovativnim razmišljanjem je podjetje pred desetimi leti pričelo razvoj specialnih kotlov na pelete, kombiniranih kotlov na trda kuriva in pelete, v zadnjem času pa tudi uplinjevalnih kotlov na polena. Podjetje Tomaža Valherja je s svojimi sodobnimi prijemi tako pri razvoju kot v proizvodnji, ustvarilo izdelke z vrsto prednosti. Danes obsegajo proizvodni obrati podjetja preko 2500 m2 in podjetje zaposluje 20 zaposlenih. Močna prisotnost na Slovenskem trgu se je začela širiti tudi po tujini in v odpiranju so zastopništva v večjih Evropskih mestih.
vaa         what    4

VALHER ogrevalna tehnika d.o.o. je specializirano podjetje za razvoj, konstrukcijo in izdelavo kotlov na biomaso za centralno ogrevanje. Kotli Valher so znani po kakovostni izdelavi in dolgi življenjski dobi. Valher peletni kotli dosegajo standarde tako Slovenskega kot tudi Avstrijskega Eko sklada.

INFO ZA KONTAKT:
Tel.: 02/67 40 290
Fax: 02/67 40 291
#EM#696f646c4473676b606c78257f64#EM#

Naše tehnologije

Laserski razrez

Za Laserski razrez kosov kovine na manjše sestavne dele za peči Valher uporabljamo stroj Fiber Laser Salvagnini L3-30 priznanega proizvajalca. Stroj nam omogoča izdelovanje lastnih delov za peči Valher in tudi izdelovanje delov za druga podjetja.

Krivljenje pločevine

Za krivljenje pločevine se pri podjetju Valher uporablja Italijanski stroj Salvagnini B2-100-3000, ki nam omogoča izdelavo notranjih in zunanjih delov peči Valher, ter tudi železnih delov za druge stroje in druga podjetja.

Ročno varjenje

Veliko varjenja opravimo z roboti. Nekaj varjenja pa opravimo tudi ročno. Usposebljeni smo za varjenje MIG, MAG in TIG. Sposobni mojstri tako peči Valher varijo glede na potrebe na več načinov.
Partner: Varstroj

Robotsko varjenje

Za še boljše rezultate in hitreje opravljeno delo pri podjetju Valher uporabljamo stroje za robotsko varjenje. Nova robotska celica podjetja Varstroj obvlada 2 načina varjenja in je tako izpopolnila ponudbo robotskega varjenja, ki je do sedaj vsebovala samo eno enojno celico.
Partner: Varstroj

Programska oprema

Microsoft Windows 8.1

Na delovnih postajah z dvema monitorjema in Intel oziroma AMD osnovo uporabljamo licenčne Microsoft Windows 8.1, ki so podprti z pisarniškim paketom Microsoft Office.
Partner: www.Microsoft.si 

Corel Draw Graphics Suite

Oddelek marketinga pri podjetju VALHER plakate, letake in oglase zlaga v Corel Draw programskih paketih. Programski paketi Corel Draw so razširjeni, standardizirani in znani po celem svetu.
Partner: www.Corel.si 

Ptc Windchill in Ptc Creo Parametic

Razvojni oddelek, ki konstruira kotle Valher uporablja licenčno programsko opremo ptc windchill in ptc creo parametric. Programska oprema PTC se uporablja za 3D oblikovanje in razvoj izdelkov in povezuje svet računalništva s svetom strojev.
Partner: www.PTC.com 
Zastopnik: www.Audax.si 

Microsoft Dynamics Navision in CRM

Za pospeševanje prodaje in vodenje poslovanja podjetja pa pri podjetju Valher uporabljamo napredne CRM sisteme podjetja Microsoft. Prednost pred konkurenco je računalniška pismenost.

Certifikati